Početna :: Projekti :: Unapređenje kvaliteta života dece sa smetnjama

Unapređenje kvaliteta života dece sa smetnjama

Unapređenje kvaliteta života dece sa smetnjama (2014) – obuka stručnih radnika GCSR Beograd za procenu potreba po ROD metodologiji i planiranje podrške za decu i porodice.

Donator: Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike.

x

Takođe pogledajte

ALEN

ALEN – Mreža podrške za samostalni život (2011–2013) – osnaživanje mladih bez roditeljskog staranja za osamostaljivanje. Međunarodni projekat 4 zemlje (Srbija, Mađarska, Hrvatska i Austrija). Donator: Evropska unija.

Podrška socijalnoj inkluziji dece sa smetnjama u razvoju

Podrška socijalnoj inkluziji dece sa smetnjama u razvoju (2012) – istraživanje napretka dece koja su izmeštena iz doma Kulina u male domske zajednice u Nišu, Aleksincu i Negotinu (u partnerstvu sa Filozofskim fakultetom Beograd i Filozofskim fakultetom Niš). Donator: UNICEF.

Podrška deci sa poremećajima ponašanja i/ili privrženosti

Podrška deci sa poremećajima ponašanja i/ili privrženosti (2009–2011) – izrada programa individualne (terapijske) podrške deci sa poremećajem ponašanja i/ili privrženosti i njihovim porodicama. Donatori: Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike i Fond za socijalne inovacije (FSI).

Od individualnih potreba do raznovrsne podrške

„Od individualnih potreba do raznovrsne podrške“ – Procena, metodologija i praksa Svrha i korisnici – Unapređenje efikasnosti sistema dečije zaštite prepoznavanjem potreba najranjivije grupe dece putem dizajniranja, pilotiranja i usavršavanja modela procene koji obezbeđuje fleksibilan pristup u odnosu na detetov/klijentov ...